Recenze | Neuvěřitelný olejíček na vlasy Incredible Oil od One Beauty

Ahoj holky! :) Ano, přesně jak jde vyčíst z nadpisu, dnes se s vámi chci podělit o mou zkušenost s tímto malým zázrakem na který já oso...

Ahoj holky! :)

Ano, přesně jak jde vyčíst z nadpisu, dnes se s vámi chci podělit o mou zkušenost s tímto malým zázrakem na který já osobně nedám dopustit a to s olejíčkem na vlasy Incredible Oil od italské značky One Beauty. 

Omlouvám se, že je poškozená nálepka na obale, jak nosím olejíček pořád v kabelce, tak se to sloupalo.


Oficiální popis:

'Ošetřující kondicionační přípravek pro matné a roztřepené vlasy. Vynikající oleje z makadámie, katránu, copaiby a jojoby se vyznačují hydratačním, kondicionačním, rozplétacím a zvláčňujícím účinkem. Olej vlasy chrání, zjemní, rozzáří a přitom je nezatěžuje. - poskytuje okamžitou výživu vlasů - zajišťuje výrazný lesk a poddajnost vlasů - velmi rychle se vstřebává - zjemňuje a hydratuje vlasy - prodlužuje životnost barvy.'

Co se týče přípravků na vlasy, na ty já si celkem potrpím. Upřímně řečeno jsem 'závislá' na tom, že mé vlasy musí vypadat dobře a zdravě, která né že jo holky :). Hlavně pokud jste blondýny jako já a odbarvujete se, neměli by jste péči zanedbávat. Miniaturku Incredible Oil jsem dostala na vyzkoušení od mé kadeřnice a byla jsem zvědavá na to, jak bude fungovat. Tento olejíček vyrábí italská značka One Beauty. Nevím jestli ji někdo znáte, já ji třeba do teď neznala, každopádně produkty na vlasy od italských značek se řadí mezi jedny z nejlepších. Jsou velmi oblíbené a používají je kadeřníci po celém světě. 



Balení:
Olejíček se prodává ve dvou verzích, v miniaturce a ve velkém balení. Balení miniaturky má hmotost 10 ml, pokud by jste si ale objednali velké balení, tak to má 100 ml. Miniaturka mi příjde, že má teda lepší balení, tím že je malá tak má i malý uzávěr, což jak jsem se dívala na internet na velké balení, tak mi přišlo že je teda úplně nepraktické protože má velký uzávěr a podle mě, když se budete snažit dostat ven kapičku olejíčku mohlo by se stát, že vám ho vyteče více. Velké balení jsem sice neviděla osobně ale jestli je tomu tak, jak si myslím, tak je opravdu nepraktické a nebude se s ním moc dobře pracovat. 

Cena: Malé balení stojí 49 Kč a můžete ho objednat tady.
Velké balení stojí 378 Kč a můžete ho objednat tady.


Konzistence a vůně:
Je spíše tekutější a celkem mastná (což je dobře). Na to , že je celkem mastný, tak vlasy zbytečně nepřemašťuje. Dobře se s ním pracuje, krásně se vtírá do vlasů a hned vidíte rozdíl. Vlasy jsou z něho hned lesklé, hladké a příjemné na dotek. Co je ale nejúžasnější na tomto olejíčku je jeho vůně. Má opravdu bomba vůni, která ve vlasech vydrží a už jen díky té vůně bych si ho mohla do vlasů pořád vtírat. Nedokážu moc popsat po čem to voní, řekla bych nějaké květiny nebo něco takového. Vůně je opravdu výrazná, takže kdo na tomhle ujíždí stejně jako já, tak si myslím, že by s ní byl spokojený. 

Použití:
Olejíček používám každý den a pokud si zrovna v ten den umývám vlasy, nanáším jednu kapičku (malinkou jako hrášek) do vlhkých vlasů a olejíček vtírám pomalu od konečků nahoru až cca. do půlky hlavy a vlasy poté vyfoukám popř. zažehlím, aby se olejíček 'zažehlil' do vlasů. Když si vlasy ale neumývám, aplikuji ho úplně stejně jen do suchých vlasů. 



Moje poznatky:
No a teď to největší pro mě překvapení, které jsem poznala při užívání tohohle přípravků bylo, že mi teda rychleji rostou vlasy. Je pravda, že se snažím teda brát k tomu i biosil plus ale beru ho tak jakože jeden den si ho vezmu a druhý den třeba ne. Olejíček používám cca. měsíc a v průměru každého měsíce nám vlasy porostou o 1 cm. Mě vlasy porostly asi o 2,5 cm. Myslím si, že je to důsledkem užívání tohohle olejíčku a proto jsem byla celkem překvapená, když jsem to zjistila. Bohužel nemám fotku vlasů před měsícem ale teď už jsem si vlasy vyfotila a budu to i nadále sledovat a v článku o vlasovém růstu, který připravuji se k tomu vyjádřím. Jen chci ještě podotknout, že to nemusí být jenom olejíčkem ale také stravou či biosilem nebo jinými doplňky stravy.


Plusy:
+ Vlasy jsou krásně lesklé a vyživené
+ Vlasy jsou hebké na dotek
+ Konečky se netřepí
+ Vůně, která ve vlasech vydrží
+ Myslím si, že podporuje rychlejší růst vlasů
+ Celkem příznivá cena
+ I když je mastný, tak vlasy zbytečně nepřemašťuje

Mínusy:
- Nepraktické balení u většího typu

Hodnocení: 5/5

S olejíčkem jsem nesmírně spokojená, vyhovuje mi a to ho používám každý den. Vlasy mi nepřemašťuje, u jiných olejíčků s tím bohužel mám zkušenost, že pokud jsem chtěla olejíček používat každý den nešlo to, protože bych si vlasy musela pořád umývat. Olejíček si znovu objednám a nejspíše teda v tom nepraktickém větším balení ale přes tu lásku k němu, kterou jsem si vytvořila to přežiju :D :).

Znáte značku One Beauty?
Slyšeli jste už o tomhle olejíčku? 
Používáte oleje do vlasů? Popř. jaký je váš nejoblíbenější?

You Might Also Like

31 commments

  1. Tuhle značku nepoznám, ale oleje do vlasů taky ráda používám. Navíc, když taky krásně voní. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Teď jsem si koupila regenerační masku od Yves Rocher na poškozené vlasy, ale tohle může být taky super, takže si asi na zkoušku objednám to menší balení olejíčku. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo je vážně super tak uvidíš, jestli ho vyzkoušíš :)

      Vymazat
  3. Nepoznám značku, ani olejček, ale vyzerá super :)
    THE NOELA

    OdpovědětVymazat
  4. Miluji olejíčky na vlasy, takže děkuji za skvělý tip.

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle značku vůbec neznám, ale olejíček vypadá opravdu dobře, možná ho někdy zkusím :)

    everyday-lifecz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Rada použíbam oleje na vlasy ale pravda o tomto som tiež ešte nepočula, asi aj peto že nechodím kaderníčke:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná ale tahle značka celkově není nějak známá ale já to mám ráda, zkoušet neznámé produkty :) .

      Vymazat
  7. Na olejíčky na vlasy nedám dopustit a tenhle by asi vážně stál na vyzkoušení :) potěšilo mě tvoje pozitivní hodnocení :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky na ně nedám dopustit a tenhle je momentálně můj nejoblíbenější :)

      Vymazat
  8. Sice nejsem blondýnka, ale i tak o vlasy ráda pečuju. Používám však "obyčejné" olejíčky z drogerií (nebo kokosový z kuchyně :D), se kterými jsem moc spokojená. :)

    Written by M*

    OdpovědětVymazat
  9. Oejíček vypadá fakt dobře, já mám celkem problém, že mi vlasy moc nerostou, takže pokud olejíček pomáhá i s rychlejším růstem vlasů, popřemýšlím o něm :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedokážu to zaručit ještě na 100% ale budu to sledovat a dam na blogu průběžně vědět :)

      Vymazat
  10. Super recenzia! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc jsem ráda, že se článek líbil :)

      Vymazat
  11. Tuto značku neznám :) ale máš pravdu, své vlasy opečovávám často a ráda :) občas je taky odbarvuji a zestudeňuji fialovým šamponem, takže to fakt vyžadují a takovéto olejíčky se pak dost hodí :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tak olejíčky jsou nutnou výbavou každé ženy obzvlášť blondynek :)

      Vymazat
  12. No značku vůbec neznám a ani jsem o ní neslyšela, možná ji u nás používají kadeřnice také, ale to bohužel nevím.:) Nicméně vypadá docela zajímavě a hlavně si myslím, že i on bude mít vliv na tvé vlasy a to možná větší než ten biopsil, já biopsil brala a vůbec žádná změna, nicméně, každý člověk reaguje jinak. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím, že každý z nás na vše reaguje jinak a proto budu právě i dál změnu sledovat :)

      Vymazat
  13. Tahle značka i výrobek je pro mě úplnou novinkou. 2,5cm za měsíc je hodně super výsledek! :) Sama někdy používám Biosil, ale nevím, zda mi pomáhá nebo je to jen placebo :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Biosilem si právě taky nejsem jistá, někdo ho chválí někdo ne :D.

      Vymazat