DM Box - Červenec 2018

Ahoj holky! :) Tak se vám ozývám po delší době.. opět. Od středy jsem byla na letním festivalu, takže nebyl čas a ani upřímně moc pomyš...

Ahoj holky! :)

Tak se vám ozývám po delší době.. opět. Od středy jsem byla na letním festivalu, takže nebyl čas a ani upřímně moc pomyšlení na blog. Každopádně v dnešním článku vám ukážu, co jsem měla v letním DM boxu, který jsem si objednala úplně poprvé a uvidíte jak jsem s ním byla spokojená :).


Konečně se mi povedlo si tento box pořídit. DM dá totiž po každé do prodeje pouze limitovaný počet boxů a dokonce i tenhle box byl do hodiny vyprodaný. Box ke mě dorazil hned následující den ráno, takže mě dost překvapila rychlost dodání a vyšel mě na 149 Kč + 49 Kč poštovné , což je dá se říct pohádková cena.


Jako první, bych určitě pochválila hezký letní design krabičky, který pro box zvolili. Líbí se mi kombinace barev a celkově na mě box působí příjemným letním dojmem.V boxu jsem objevila neuvěřitelných 15 produktů a já vám je teď představím. Líbí se mi, že v boxu je i "kartička nebo-li letáček" s obsahem boxu i s vysvětlením co je co. Kartička je moc pěkná a krásně ladí k celkovému vzhledu boxu.

Nejdříve začnu jedním produktem, který bohužel na fotce nemám, protože se hned snědl a já box fotila později, než když mi přišel. Bio-čoko kokosky Fairtrade čokoládou a co jsou to vlastně zač tyhle kokosky? Jsou prémiovým produktem Biopekárny Zemanka. Jsou bez přidaného bílého rafinovaného cukru a bez jakýkoliv umělých barviv a konzervantů, jsou vhodné pro vegany. Balíček vážil 100 gramů a jeho cena je 42,90 Kč. Kokosky mi chutnaly, malinko mi připomínaly chuť Zlatých Esíček od Opavia.


Dále tady mám Diadermine Age Supreme - oční krém a vzorek Astrid Collagen Pro - denní krém.

Oční krém od Diadermine Má obnovovat poškození DNA a působit proti všem hlavním příznakům stárnutí pleti. Krém byl speciálně vytvořen pro citlivou oblast očí. Balení má 15 ml a dá se sehnat za 389 Kč.Produkt jsem dala mamce, protože je 40+ takže já bych ho nijak nevyužila, proto i nemá krabičku, mamka ho už zkoušela a po pár dnech používání již jdou vidět výsledky.

Vzoreček - Astrid Collagen Pro denní krém Je to novinka proti vráskám a stárnutí pleti. Tento krém využívá inovativní technologii založenou na kolagenu. Slibuje vyhlazovaní vrásek a jemných linek, viditelně zlepšuje pevnost, pružnost a plnost pleti. Pomáhá udržovat optimální hydrataci v pokožce a zanechává ji jemnou a svěží. V boxu byl vzoreček hmotnosti 2 ml, normálně se však prodává velikost 50 ml za 139 Kč.. Cena za 2 ml by činila 5,56 Kč.


Dalšími produkty jsou tampóny od značky Tampax Compak Pearl Regular a od značky O.B. 
ProComfort Normal.

Tampax Compak Pearl Regular tento produkt jsem ještě nezkoušela, tampóny jsou vhodné pro začátečnice, díky aplikátoru s hladkým povrchem. V tomhle balení jsou 3 tampóny k vyzkoušení, cena tří kusů je 18,66 Kč.

O.B ProComfort Normal značka O.B je moje oblíbená značka a tampóny, které byly v boxu jsou novinkou s revoluční technologií Dynamic Fit s 3D expanzí a zajišťují spolehlivou ochranu a maximální pohodlí. V boxu bylo v balení 16 kusů. Cena na oficiálních stránkách je 69,90 Kč.

Další produkt - Primeros soft Glide. K tomu asi není moc potřeba co říct. Obsah je 12 ks a cena je 199 Kč.


V boxu byly hned dvě vůně. První je deodorant od značky B.U deo Passion. Je to svěží vůně červeného ovoce a fialky doplněna výraznými tóny růže a jasmínu. Základ je tvořen sofistikovanou kombinací pražené fazole Tonka a vetiveru. Potvrzuji že vůně je opravdu svěží a příjemná a celkem i dlouho vydrží. Hmotnost je 50 ml a cena za 50 ml by byla 23,3 Kč. Na oficiálních stránkách ho ale najdete ve velikosti 150 ml za 69,90 Kč.

Druhá vůně je tělový sprej od Dermacolu Waikiki Sun s hřejivou kombinací vůní vanilky, exotických květin a šťavnatých pomerančů. Obsahuje panthenol a extrakt z okurky. Tělový sprej voní opravdu nádherně, dlouho vydrží na těle a opravdu za mě zatím předčil i některé vůně tělových sprejů od Avonu. Hmotnost má 150 ml a jeho normální cena je 99 Kč.


Od značky Nivea byli v boxu dva produkty a to novinka - tělová pěna Wild Rasperry & White Tea . Tělová pěna má extra lehké složení, které přímo roztaje na pokožce, okamžitě se vstřebá a nelepí. Pokožku hloubkově hydratuje a zanechává ji hebkou po celých 48 hodin. Pěnu jsem ještě nezkoušela, takže až ji vyzkouším můžete na ni čekat podrobnější recenzi. Hmotnost pěny je 200 ml a cena 99 Kč.

Druhý výrobek a také novinka od Nivey byl pečující šampón Nivea Hairmilk Natural Shine. Šampón je s mléčnými a hedvábnými proteiny. Šetrně myje, intenzivně hydratuje a uhladí unavené vlasé bez lesku, aby opět získaly svou zdravou krásu a přirozený lesk. Šampón vyzkouším na dovolené, takže potom napíšu recenzi. Mimochodem krásně voní - to už jsem stihla zjistit :D. Hmotnost výrobku je 250 ml a cena činí 54,90 Kč.


Značku Balea určitě každý z vás zná, já ji mám moc ráda a ráda zkouším výrobky od této značky. Do tohoto boxu nám DM přibalilo pěnové tekuté mýdlo Tropický ráj, které voní fakt skvěle. Pěnové mýdlo s vybranými látkami udržuje přirozenou hydrataci pokožky v rovnováze a jeho květinovo-ovocná vůně pohladí vaše smysly. Produkt je dermatologicky testován a je vegan. Hmotnost produktu je 250 ml a jeho normální cena je 39,90 Kč.

Super věcička a pomocník na léto, je tento dámský holící strojek Hydro Silk Shea Butter od značky Wilkinson Sword. Moc mě tento strojek potěšil, když jsem ho v boxu viděla. Slibuje hydrataci i další dvě hodiny po holení. Obsahuje 5 ostří s technologií Skin-Perfect. Technologie Skin Guard implementovaná na ostří pomáhá chránit pokožku před podrážděním. Hydratující sérum je aktivováno vodou. Jeho cena je 179 Kč.


Jako poslední tady mám tři výrobky a to lak na nehty od Rimmelu, Tekutý lesk od Maybelline a konturující tužku od Trend It Up.

Rimmel Flip Flop 406 je v krásném korálovém odstínu, který se skvěle hodí na léto. Lak už jsem vyzkoušela, má opravdu krásnou barvu. Celkem rychle zasychá, pěkně se s ním pracuje. Podle oficiálního popisu slibuje výdrž až 10 dní. U mě výdrž na nohou je super, na rukou mi už tolik nevydrží a sloupává se ale tohle mi bohužel dělá každý lak na rukou a proto chodím raději na umělé nehty. Hmotnost laku je 8 ml a cena 49,90 Kč.

Maybelline Color Sensational Vivid Hot Lacquer 68 je to vysoce pigmentovaný tekutý lesk na rty s extra lesklým efektem. Má praktický aplikátor, který zajistí snadnou aplikaci a jemná textura dodá příjemný pocit na rtech. Lesk odzkoušený ještě nemám, takže na něj udělám menší recenzi a dám vám vědět, jak jsem s ním byla spokojená. Odstín je ale moc krásný, opět na léto ideální. Hmotnost lesku je 28 gramů a cena 149 Kč.

Trend It Up Invisible Protect & Define tužka na rty je bezbarvá precizní konturovací tužka, která opticky redukuje drobné vrásky a nerovnosti. Díky své textuře zanechá vaše rty hebké. Dermatologicky testováno. Tužku nemám vyzkoušenou a proto se těště na společnou recenzi s výše uvedeným leskem od Maybelline. Tužka má hmotnost 0,3 gramy a cena 59,90 Kč.

Můj první DM box mě moc potěšil, určitě si pořídím i další DM boxy, protože tento byl opravdu super. Celkový obsah boxu by vyšel na 1478,92 Kč, což je opravdu výrazný rozdíl oproti pořizovací ceně, takže tohle je hodně ocenitelné.


Co si myslíte o DM boxech? 
Který výrobek z tohoto boxu by vás nejvíce nadchl?

You Might Also Like

26 commments

  1. Tak tenhle boxík se opravdu povedl. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám :) i článeček :D

    OdpovědětVymazat
  3. Such an adorable products!! I have B.U. Passion and It is great! Lovely post dear ♥


    I follow your blog, can you follow back? Thanks! :)
    xoxo

    Inspiring beach outfits

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you, yes B.U. is a good brand for perfumes,deo etc. :)

      Vymazat
  4. Box mám doma taky a jsem z něj nadšená :) Jsem moc ráda, že se mi ho konečně podařilo získat :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Jeee tento box bych uvítalaa😍☺️ Same dobre produkty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo DM mě fakt tímto boxem potěšilo, jsem zvědavá i na další boxy :)

      Vymazat
  6. Za mě další super box, po zkušenosti s jarním jsem do letního šla bez rozmýšlení :-) příště určitě také objednám. Jak jsem příteli řekla, že jsou tam kondomy, hned ho to zajímalo :-D mě zajímá ta konturka na rty, protože jsem ani netušila, že existuje nějaká bezbarvá...
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tenhle box má skvělej obsah, využila bych téměř všechny věci :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  8. Tento box som ešte nikdy nemala, ale vyzerá skvelo! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  9. Páni, to vypadá skvěle! Sice mě tyhle boxíky krásy vůbec neberou, ale obsah, kterej jsi obdržela za pár korun, je fakt skvělej! Navíc i design krabičky vypadá skvěle, takže se bude hodit i jako dekorace :)

    Karolína & Maličkosti ze života

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě právě taky nějak doslova neberou ale za tu cenu jsem si řekla, že ho vyzkouším a jsem fakt moc spokojená :)

      Vymazat
  10. Mě teda boxy docela berou, ale ne moc tyhle boxy krásy. Ale ta cena je teda úžasná, takže bych do toho možná šla! Tak třeba se někdy poštěstí, protože produkty jsou docela super :)

    Gabux

    OdpovědětVymazat
  11. Box se opravdu povedl, já jsem ho prošvihla, ale příště na něj budu číhat :-D.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  12. Boxík jsem viděla už u jedné holčiny a moc se mi líbí. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to, že je to můj první DM box jsem byla moc spokojená :)

      Vymazat
  13. Páni, to opravdu stál jenom 149kč? Tomu se mi nechce věřit. Opravdu to za tu zkoušku stojí :) Mě by se nejvíce líbil lak na nehty a nejvíce se hodilo holítko - to se hodí vždy :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo stál právě jen 149 Kč + 49 Kč poštovné takže jak jsem psala úplně pohádková cena za to, co mi v tomto boxu nabídl :).

      Vymazat