Které boty by neměli chybět ve vašem botníku na jarní či letní sezónu? + E-shop Manzara

Ahoj holky! :) Jsem strašně moc ráda, že se mi naskytla příležitost k první spolupráci s e-shopem Manzara a že, jsem obdržela právě to...

Ahoj holky! :)

Jsem strašně moc ráda, že se mi naskytla příležitost k první spolupráci s e-shopem Manzara a že, jsem obdržela právě tohle téma k napsání článku a to téma je - dámské boty. Podobný článek jsem totiž sama chtěla napsat a to již před nabídkou spolupráce. Rozhodla jsem se, že článek pojmu tak, že vám ukážu boty, které mě nejvíce zaujaly ze zmíněného e-shopu Manzara a o kterých si myslím, že by neměli chybět ve vašem botníku na jarní či letní sezónu. Tak vám přeji hezké čtení :).



V minulosti jsem upřímně moc svou pozornost botem nevěnovala. Jasně ráda jsem nakupovala už jako malá holka ale myslím to tak, že jsem neřešila tolik jaké boty na sobě mám a proč zrovna tyhle apod. Takhle to vlastně bylo až dokud jsem si neuvědomila, že to jaké boty si na sebe vezmeme, dokáže podrthnout naši ženskost a krásu. Můj přítel miluje boty - konkrétně podpatky a já si opravdu nikdy neuvědomovala, že si i někteří muži nebo celkově společnost všímá toho, jestli máte hezké a upravené boty. Hodně mě tohle zamyšlení změnilo a momentálě pokud jdu nakupovat, tak nejraději nakupuji hlavně boty. Především když se jedná o podpatky ale mám i jiné oblíbené druhy bot, jako jsou balerínky či sandálky.

Jednoduchost, která není na škodu:
Takhle bych nazvala první 'kategorii' bot, kterou jsem si vybrala. Mám ráda v botech jednoduchost, protože je můžu kombinovat s každým outfitem, protože není moc šance, že takhle svůj outfit pokazíte a tak je to velmi snadné. Za mě určitě do jednoduchosti spadá i správný výběr barvy, nejraději mám černou, bílou nebo béžovou.

Oba páry bot najdete na stránkách Manzary za 799 Kč.

Jednoduché ale přitom něčím zajímavé:
Podle mě sem patří dámské boty v jednoduché barvě ale zároveň malinko výraznější. Takže bych si je klidně vzala na nějakou rodinnou oslavu či slavnostnější večeři, kde potřebuju mít pěkně slazený outfit ale zároveň bych chtěla ať to nepůsobí tolik obyčejně.

První bílý pár si můžete na e-shopu pořídit za 649 Kč, černé za 599 Kč a béžové sandálky se zdobením za 799 Kč.

Když chci být vidět:
Do této kategorie za mě spadají ty které jsou něčím výrazné nebo specifické. Pokud budu chtít vyrazit večer na drink a ráda bych na sebe chtěla upozornit prostřednictvím bot určitě bych volila tyhle.

Všechny tři páry seženete na e-shopu za 799 Kč.

Na lítání po městě:
Někdy se mi stane, že nemám náladu na podpatky nebo jen prostě vím, že zrovna v ten den budu hodně chodit vytahuji ano i já, milovnice podpatků - tenisky, které jsem do této kategorie mimo balerínek taky zařadila.

Tenisky jsou malinko výraznější ale zvolila jsem je protože jsou hodně zajímavé a zároveň se hodí k barvám, které já ráda nosím. Seženete je na e-shopu za 599 Kč. Balerínky si myslím, že budou mít super podrážku, díky které bude chození v nich příjemné a proto jsem je zařadila do této kategorie. Seženete je také za 599 Kč.


Stylově k moři:
Víte jaké je moje největší dilema? Kolik bot si sbalit na dovolenou k moři. Vždycky se bojím, že jich budu mít málo, no však to znáte.. ach my ženy. Proto se vždy snažím vybrat si z každého druhu jeden pár - u podpatků dva páry. Máte někdo stejný problém s balením jako já? :D

Žabky s modrým ozdobením seženete za 549 Kč. Námořnický vzor jsem si samozřejmě nemohla odpustit, tak jsem vybrala sandálky s krásným ozdobením a vy si je můžete pořídit z e-shopu za 599 Kč. Stejnou cenu mají i poslední červené sandálky s ozdobnou květinou.

Na závěr co bych řekla k e-shopu, tak určitě mě zaujal. Je tam spoustu zajímavého oblečení a co se týče oblečení tak i bot tam najdete dost velký výběr, pro mě proto bylo malinko těžší vybírat ty dámské boty, které mě nejvíce zaujaly ale snažila jsem se držet takového pravidla 'láska na první pohled' :D a díky toho se mi následně povedlo napsat článek. E-shop doporučuji navštívit alespoň se podívat, třeba vás na něm taky něco zaujme a rozhodnete si odtamtud něco pořídit.

Moc bych chtěla e-shopu Manzara poděkovat za spolupráci určitě to je pro mě nová zkušenost a o tom ten život přece je.. o zkušenostech, které nám nabízí :).

Jaké jsou vaše oblíbené boty?
Znáte e-shop Manzara?

You Might Also Like

35 commments

  1. Veľmi sa mi páčia tie prvé topánky. Podobné mám doma tiež. Sú super hodia sa ku všetkému.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo přesně proto mám takový jednoduchý typ bot ráda :).

      Vymazat
  2. Vybrala si pěkné a originální boty :) Moje nejoblíbenější jsou Conversky :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný výběr. Já teď přes léto nejraději nosím žabky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Mě nejvíc zaujaly boty typu "když chci být vidět":)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Eshop Manzara znám, sama jsem s ním spolupracovala :) Já na boty moc nejsem. Částečně za to můžou i moje "lodě" - velikost 41, na kterou se hodně špatně nakupuje :/ :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee tak to mě mrzí ale někdy mám taky problém se svou 39, která je vždycky rychle vyprodaná to si člověk nevybere :D :)

      Vymazat
  6. Eshop neznám, pěkný výběr :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  7. All your choices are really nice :) i love red shoes!!
    would you like to follow for follow? let me know!
    kisses!

    My blog - Lalabetterdayz

    OdpovědětVymazat
  8. Obchod som doteraz nepoznala. :) Ja najradšej nosím sandále bez opätku a už musím prestať s ich nakupovaním. :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám moc dobře s tím "musím přestat" :D

      Vymazat
  9. Pro mě jsou boty na léto jeden velkej horor, sice se mi jich líbí hodně, ale buďto nemají velikost a nebo než se rozhodnu, že si je koupím, tak je vyprodají :D

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  10. cez leto milujem zabky, no urcite si musim kupit nejake pekne sandalky na platforme. :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkný výběr, mě by nejvíce sedly botky z kategorie "jednoduché ale něčím zajímavé". Přes léto mám nejraději pantoflíčky, nebo žabky. A eshop neznám.

    By Barbora

    OdpovědětVymazat
  12. Moc hezky vyber :) Já nejraději nosím balerinky a moje oblibne jsou od značky Zaxy :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  13. E-shop neznám, ale nabízí hezké kousky :)
    Já sama mám teď nejradši pantofle, které jsou zase in :D A espadrilky na dovolenou nesmí chybět :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo souhlasím, mají tam moc pěkné kousky :)

      Vymazat
  14. Tento eshop neznám, ale mají tam některé pěkné kousky :) Já jsem jak na botky co jsou velmi jednoduché, tak se aj ráda odvážu a vezmu si nějaké výrazné bomby :) Moc pěkný článek

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, super článok. :)

    http://clearmind.infoblog.sk/

    OdpovědětVymazat
  16. Já upřednostňuju sandálky a žabky na léto :) na podpatcích neumím takže tak :D

    OdpovědětVymazat
  17. Mne sa páči tá posledná trojica ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  18. here online web programming tutorial is welookups

    OdpovědětVymazat