Moje novinky za poslední dobu z dekorativní i pleťové kosmetiky

Ahoj holky! :) Přeji vám krásný čtvrteční den, pomalu se nám týden blíží ke konci a stále nám panuje pochmurné a deštivé počasí. Dneska...

Ahoj holky! :)

Přeji vám krásný čtvrteční den, pomalu se nám týden blíží ke konci a stále nám panuje pochmurné a deštivé počasí. Dneska vám přináším svých pár novinek z dekorativní kosmetiky, které jsem si za poslední dobu pořídila, tak jdeme k představování :).


Všechny tyhle produkty jsem buď vyzkoušela nebo teprve vyzkouším poprvé, takže s nimi nemám žádnou předešlou zkušenost a proto jsem byla strašně zvědavá, jak mi produkty sednou. Každý produkt vám představím, něco málo o něm napíšu a postupně v budoucnu se můžete těšit i na recenze těchto produktů.


Jako první a jedinou pleťovou péči, kterou jsem za poslední dobu vyzkoušela, vám představuji denní zklidňující péči od Yves Rocher Sensitive Végétal. Miniaturku na vyzkoušení jsem dostala myslím k nějakému nákupu. Mám ji už chvíli déle ale tuhle péči jsem vyzkoušela teprve nedávno a rozhodla jsem se ji sem dát, protože na ni plánuji napsat recenzi. Pleť má rychle hydratovat a osvěžit. Přináší intenzivní zklidnění citlivé pokožky a krku.


Jako další jsem si vybrala makeupy. Oba dva jsou od značky Maybelline, kterou určitě všichni znáte. Ještě jsem s nimi neměla žádnou zkušenost. Já vím.. Kristýno styď se! No a tak jsem se rozhodla, že je vyzkouším. 

První nese název Affinitone, který mám v odstínu 17 Rose Beige, který je momentálně na mě ještě celkem tmavý ale koupila jsem si ho schválně kvůli léta tmavší + líbilo se mi že obsahuje arganový olej a tak jsem si ho pořídila. Měl by být vhodný pro všechny typy pleti.

Druhý se jmenuje Fit me! Mám ho v odstínu 110, takže je celkem světlounký ale momentálně k mé vybledlé pleti tak akorát. Měl by sjednocovat tón pleti a hodí se na normální až mastnou pleť. 

K oboum makeupům se více vyjádřím ve článku 'Vhodný a levný makeup na léto'. 



Další produkt tady mám rozjasňovač od Make Up For Ever, tvářenku a mozaikový pudr od Miss Sporty.

První ale k rozjasňovači. Byla jsem tak v Sephoře, kde jsem původně šla jen pro níže zmiňovanou tekutou rtěnku, právě od Sephory ale paní byla tak strašně milá, až mě tak napadlo, že bych ráda zkusila nějaký nový dobrý rozjasňovač. No a paní mi následně doporučila právě tento od Make Up For Ever - Pro Light Fusion v odstínu 01. Rozjasňovač je dražší a brzo se dozvíte v recenzi, jak jsem s ním byla spokojená a jestli za tu cenu stojí a nebo ne.

Tvářenka je od značky Miss Sporty Insta Glow. Já se přiznám, že tvářenky moc nepoužívám ale tahle na mě v Rosmannovi udělala dojem svým pěkným odstínem, který by měl v sobě mít shimmer. Řekla jsem si, že to bude super tvářenka na léto no a můj názor se dozvíte taktéž v recenzi. 

Pudr je ze stejné řady, jako tvářenka. Měl by maskovat nedokonalosti, pro přirozeně matnou pleť a hodí se pro všechny typy pleti. 


Nyní se dostávám k tekuté rtěnce ze Sephory Cream Lip Stain a tekutému peru na obočí od Catrice

Na tekuté rtěnky já jsem asi 'úchylná' nebo já nevím, protože jich mám doma tolik, že to sama nechápu. Tahle rtěnka je v odstínu 68. Já jsem hledala tekutou rtěnku, která by se dala nosit i na denní či výraznější líčení, hezky držela, nesloupavala se či drolila a jestli u mě obstála se dozvíte v podrobné recenzi.

No a pro mě další zcela novinkou a premiérou bylo tohle tekuté pero na obočí od Catrice LongLasting BrowDefiner. Ještě jsem nikdy nezkoušela nic tekutého, co by se nanášelo na obočí a tak jsem se rozhodla to změnit. Pero by mělo být dlouhotrvající a odolné proti rozmazávání, čemuž moje zvědavost neodolala. I na tenhle produkt chystám recenzi.

Zkoušeli jste nějaký stejný produkt jako já?
Co jste si za poslední dobu pořídili?

You Might Also Like

26 commments

  1. Pěkné věci :) já si teď koupila řasenku a víc zatím nepotřebuji :D

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi krásne fotky a akurát si mi pripomenula, že si musím kúpiť špirálu :D :) Z produktov, ktoré si ukázala som myslím nepoužívala ani jeden :)

    Klaudia Duranova 

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu. Tak to jsem ráda, že jsem ti to připomněla :D :).

      Vymazat
  3. Z těchto produktů jsem nic nezkoušela, ale v poslední době jsem si koupila noční regenerační krém na vlasy od Yves Rocher a musím ho pochválit, vážně vlasy posílil. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to zní dobře, celkově produkty od Yves Rocher mám moc ráda:)

      Vymazat
  4. Pěkný článek :) z těchto produktů jsem zatím nic nezkoušela, ale ráda bych si někdy v budoucnu pořídila některý z těch makeupů od Maybelline :)

    OdpovědětVymazat
  5. Affinitone makeup je snad nejlepší co jsem kdy já vyzkoušela. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak super jsem ráda, že máš z některých z těchto produktů dobrou zkušenost :)

      Vymazat
  6. Máš moc pěkně nafocené produkty :) A nevyzkoušela jsem nic z toho, co tu máš, tak se těším na recenze :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten tekutý rúž ma zaujal :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásne fotky! ten makeup Affinitone od Maybelline mam tiez ale mne nejak nesadol na pleť :( a krásny blog už ťa aj sledujem! :)
    xx Mon
    http://lifebymon.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu, spoustu lidem co jsem četla, tak nesedl a děkuju za sledování :)

      Vymazat
  9. Pěkný novinky. Mám zkušenost jen s tou mini verzí krému od YR, taky jsem dostala k nákupu. Ale do velké verze bych kvůli ceně nešla, krém je dobrý, ale protože nemám nějak problematickou pleť, tak mi vyhovují i mnohem levnější krémy, se kterými jsem spokojená :) Nad makeupem od Maybelline jsem taky přemýšlela, ale nakonec jsem sáhla po Loreal Paris.
    Minulý týden jsem si nově koupila konturovací paletku, pomalu se začínáme kamarádit :D

    Written by M*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, jo je pravda, že cenově se krém pohybuje mezi dražšími :).

      Vymazat
  10. Affinitone jsem jednu dobu používala a jelikož mám mastnou pleť, tak se strašně rychle sléval vo vrásek a moc dlouho nevydržel, ale snad s ním budeš mít lepší zkušenosti :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  11. Výrobky poznám skoro všetky som s nimi veľmi spokojná, niektoré sú pre mňa novinky a určite rada vyskúšam :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super jsem ráda, že některé produkty znáš :)

      Vymazat
  12. Jsem zvědavá hlavně na recenze, jaké produkty jsou a jestli splňují co slibují :) Nejvíce mě překvapilo tekuté pero na obočí, o ničem takovém jsem ještě neslyšela :O :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě taky ne a nikdy jsem nic podobného nezkoušela, tak jsem byla strašně zvědavá :D

      Vymazat
  13. Ty produkty od Miss sporty jsou super a ten malý krémik :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat