Novinky a nákupy za poslední dobu | Tělová a Vlasová péče + Avon novinky

Ahoj holky! :) Tak nám opět prší a prší, naštěstí za tři dny odlétám na dovolenou do Turecka . V Turecku budu úplně poprvé, takže jsem zv...

Ahoj holky! :)
Tak nám opět prší a prší, naštěstí za tři dny odlétám na dovolenou do Turecka. V Turecku budu úplně poprvé, takže jsem zvědavá, jak se mi tam bude líbit. Dnešní článek je opět o mých novinkách, tentokrát ale zaměřen na tělovou a vlasovou péči + mé novinky z Avonu. Na některé produkty později připravuji podrobnější recenzi, vždycky vám to k samostatným produktům napíšu. 
Tak jdeme na představování :).


První se vrhnu na sprchové gely. Mám tady rovnou dva a to od značky Balea Cocos Ananas a od značky Isana Olejové Perly


Balea Cocos Ananas - Voní skvěle, zatím jsem neměla šanci ho vyzkoušet ale plánuji si tento sprchových gel vzít na dovolenou, takže jsem zvědavá jaký bude na těle. Ostatně většina sprchových gelů od Baley mi vyhovuje. Nikdy se mi z nich neprojevila žádná alergická reakce + krásně voní. Možná napíšu v budoucnu článek o těchto sprchových gelích jako celkově co si o této značce myslím, které jsou mé nejoblíbenější sprchové gely (jako vůně) apod. Tak uvidíme :).

Isana Olejové Perly - Myslím si, že to není úplně novinka na trhu ale že má trošku jiný obal. Sprchový gel jsem už zkoušela. Má super konzistenci, opravdu gelovou. Je určený především na suchou pokožku s vůní Magnólie. Voní teda perfektně a celkem se i vůně na těle drží.


Z péče na vlasy tady mám novinku šampón od Pantene 3 in 1 Intensive Repair a kondicionér od Cien Anti Hair Loss Conditioner Triple Impact.

Pantete šampóny já mám celkem z drogerkových šampónů ráda. Tenhle šampón je novinkou na trhu. Nabízí funkci šampónu, balzámu a masky v jednom produktu. Mělo by vám to teda usnadnit práci bohužel mě tento šampón nějak nenadchnul. Vlasy se mi po něm rychleji mastily, protože pokud si nanesu balzám až ke kořínkům hlavy, vlasy se mi automaticky rychleji mastí. Možná na něj napíšu podrobnější recenzi ale ještě uvidím.

Cien je pro mě zatím né moc prozkoumaná značka. Dá se sehnat v Lidlu, kde ráda nakupuji. Slibuje zabraňování vypadávání vlasů, protože obsahuje Aminolipidový komplex, který redukuje poškození a vypadávání vlasů. Pečující formule s aminokyselinami posiluje vlasy při každém mytí. Ještě nedokážu říct, jestli to co slibuje je pravda. Kondicionér jsem zatím nevyzkoušela ale brzo ho plánuji vyzkoušet. Takže vám po delší době, co ho budu zkoušet dám vědět v podrobné recenzi, jak mě zaujal.


Opalovací přípravky na léto jsou podmínkou.Vždycky jsem používala pouze mléka na opalování ale rohodla jsem se tentokrát vyzkoušet i olej na opalování.

Astrid  Sun olej na opalování - Ochranný faktor jsem zvolila SPF 20 ale dá se zakoupit taky verze 10 a 30. Olej slibuje voděodolnost, takže jsem na něj hodně zvědavá až ho na dovolené vyzkouším. Přidám potom recenzi.

 DM Sun Dance emulze po opalování - Na tuto péči po opalování jsem hodně zvědavá, zaujalo mě její složení - bez parabenů, alkoholu, barviv, parafínu a je vegan.  Obsahuje Aloe Vera, provitamín B5 a bisabololu.


No a nyní k Avon novinkám, které jsem rozdělila podle jejich řady. Na obě řady čekejte recenze.

Avon Coctail Collection - 1.  Tělové mléko s malinami a černým rybízem. Vůně je nádherná a hodně pronikavá. Slibuje hydrataci až na 30 hodin, nezkoušela jsem ještě stále ale beru si ho sebou na dovolenou, kde ho vyzkouším.

2. Tělový sprej malina a rybíz- Oblíbené vůně od Avonu, které jsou i mým oblíbencem. Vůně je skvělá, výdrž je taky super ale jak jsem psala, tak mi více vydrží výdrž od Dermacolu Waikiki Sun a nepříjde mi, jeho vůně až tak agresivní jako tato, což může někomu malinko vadit. Jednu dobu se mi totiž stalo, že když jsem používala od Avonu tělový sprej jahodu, používala jsem ho každý den cca. 2x denně vytvořila se mi alergická reakce.

3. Krém na ruce malina a rybíz - Krém na ruce se vždycky hodí, voní krásně a drží se na rukou dokonce i po jejich umytí a to je super.


Avon Viva La Vita - 1. Parfémovaná voda - Nádherná vůně jejíž hlavní složky je grapefruit, magnolie, santalové dřevo. Vůně vydrží na těle celý den, to jsem ani moc nečekala, takže jsem byla překvapená.

2. Deodorant - Deodorant má hlavní složky mandarinku, jablko, růžový grapefruit. Deodorant jsem nezkoušela ale beru si ho sebou na dovolenou.

3. Tělové mléko - Hlavní složky jsou růžový grapefruit, magnolie, santalové dřevo. Tělové mléko mám odzkoušene pouze jednou. Vůně se na těle hodně držela, krém se hezky roztíral a pokožka byla pěkně hydratovaná a na dotek příjemná. 

Zkoušeli jste nějaký produkt výše zmíněný?
Jaký je váš poslední nejoblíbenější produkt?

You Might Also Like

59 commments

  1. Cien ja milujem! Na to že Lidl sú primárne potraviny tak majp veľmi dobré a kozmetické produkty. Micelárka je moja núdzová záchrana, ktorú mám stále doma ak mi náhodou dôjde iná micelárka :D alebo občas len tak vystriedam aa odličovacie mlieko Cien takisto top! Kondicionér a šampón v takom bielo ružovom obale tiež, tuším že repair :) Takže určite testuj!

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se musím po těch produktech podívat, ráda bych značku Cien více prozkoumala. Děkuji za tipy :).

      Vymazat
  2. Cien je u nás doma běžně a tu jednu sadu od Avonu mám taky a dokonce ji mám už odzkoušenou, tak na ní možná něco napíšu, protože mi kupodivu dost vyhovuje, aj když stála pár korun :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jeeee, ty výrobky s malinou od Avonu mají krásný obal. Zkušenost mám jen s emulzí po opalování, byla docela fajn. Užij si dovolenou, v Turecku jsem taky ještě nebyla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Samo lákavé věcí musím uznat :-)
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ten sprcháč od Balei musí byť super. Asi dnes odbehnem do DM :D

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na dovolené ho budu zkoušet ale voní nádherně :)

      Vymazat
  6. Pantene mám ten samý, ale balzám.:) Nas sun zone jsem přemýšlela, ale nakonec vyhrály slevy v Tětě na dvoubalení Astridu.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee jsem si ani nevšimla, že mají nějaké slevy :)

      Vymazat
  7. Skvelé produkty, diky za tipy :)
    Sydneysleek

    OdpovědětVymazat
  8. Balea sprcháče milujem, nechápem, ako môžu mať vždy tak nádhernú vôňu :) Takéto sady od Avonu sú super, celkovo ich telovú kozmetiku mám veľmi rada

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají nádherné obaly a hlavně skvělé vůně :)

      Vymazat
  9. Naozaj super tipy! :) Produkty vyzerajú lákavo. :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. Ten Balea sprcháč musí vonět naprosto dokonale :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  11. Pantene 3v1 je určitě jeden z nejzdarilejsich drogerkovych šamponu. Většinou jsem k těmto značkám skeptická, ale tento mě moc příjemně potěšil :)

    OdpovědětVymazat
  12. Olej na opalování mám také a jsem poměrně spokojená :) Stejně, jako s kosmetikou od Avonu.

    S láskou,
    ELIS MINAROVÁ

    OdpovědětVymazat
  13. Kondicionéry od Cien mám hodně ráda :) a nic jinho než oleje na opalování už nepoužívám :) nikdy jsem neměla ráda takové ty mléka, které ještě dvě hodiny po natření zanechávají bílý film.

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  14. Jak vidím, tak opět budu muset zase naklusat do DMka a zkusit ten sprchový gel s vůní kokosu a ananasu. Jinak už se těším na recenze na obě řady od značky Avon!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  15. Amazing products! :)
    PS: do you want to follow each other? Let me know on my blog so I can follow you back. ❤️

    jasminadimitri.blogspot.rs | youtube.com/jasminadix

    OdpovědětVymazat
  16. Ten sprcháč od Balei mám taky a voní krásně a ten olej na opalování mám od Astridu s spf 30, ale v Řecku mi letos nestačil :) Jinak si užij dovolenou! :)

    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
  17. Sprcháče od Baley mám ráda, takže tenhle mě také zaujal :) Opalovací olej od Astridu jsem používala skoro celou dovolenou u moře a vyhovoval mi :) Avon má super výrobky a tahle řada/sada mě opravdu zaujala, hlavně ten tělový sprej, který se na léto skvěle hodí.

    OdpovědětVymazat
  18. Ešte aj tie krásne balenia by ma nalákali si to kúpiť a ešte k tomu Avon je skvelá značka takže <3

    Klaudia Duranova BLOG  / check my IG

    OdpovědětVymazat
  19. V poslednom čase som si aj ja nakúpila niekoľko nových kúskov z kozmetiky .. najviac ma potešil napríklad peeling do vlasov, čo mám doma vlastne prvýkrát. Od Avonu mám doma tiež niekoľko vecí a najradšej používam argánové sérum na vlasy :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat
  20. veľmi pekne spracovaný článok, ja mám veľmi rada olej od Astrid ;)

    OdpovědětVymazat
  21. Skvelý článok. Od Avonu mam vyskúšanú aj tú novú sadu, ktorá má božskú vôňu a taktiež Viva La Vita je jedna z tých lepších vôňi. 😊

    OdpovědětVymazat
  22. Tu Baleu Cocos & Ananas mám taky, akorát jí mám v koupelně, úžasně voní :)

    By Barbora

    OdpovědětVymazat
  23. Jedinou zkušenost mám s tělovým sprejem od Avonu, jen ve variantě ostružiny s vanilkou - moc krásná vůně, můžu doporučit :))

    Written by M*

    OdpovědětVymazat
  24. Sprchové gely od Baley jsou za tu cenu naprosto v pořádku, ale znám i lepší :) Opalovací krémy na léto jsou opravdu nutností, ještě k tomu do Turecka. Můžete někdo doporučit nějaký opalovací krém (hledám spíš přírodní kosmetiku, takže třeba odtud). Ten hydratační krém od Avonu musí mít opravdu skvělou vůni (sladké vůně sice moc nevyhledávám, ale kombinace maliny a rybízu zní dokonale).

    OdpovědětVymazat