Recenze | Make Up For Ever Rozjasňovač

Hezký den vám přeji! :) Na tuto recenzi jsem se fakt strašně moc těšila, protože vám v ni představím rozjasňovač od značky  Make Up For...

Hezký den vám přeji! :)

Na tuto recenzi jsem se fakt strašně moc těšila, protože vám v ni představím rozjasňovač od značky Make Up For Ever. Který jsem si pořídila v Sephoře a psala jsem vám o něm v prvním článku z rubriky o mých novinkách. Jak jsem už psala, rozjasňovač zrovna nepatří mezi nejlevnější produkty a dneska se dozvíte, jestli za koupi stojí a nebo ne.


Protože za chvíli začíná léto, mým nezbytným produktem hlavně v létě je rozjasňovač. Pleť se s ním dá krásně "oživit", dodá lesk se kterým budete v létě nepřehlednutelná.

Nevím, jestli všichni znáte značku Make Up For Ever a proto o ní něco málo napíšu, aby jste byli alespoň malinko v obraze, o jakou značku se vlastně jedná. 

O značce Make Up For Ever:
Značka profesionální francouzské dekorativní kosmetiky, která byla vytvořena v roce 1984 v Paříži umělkyní, malířkou, sochařkou a vizážistkou Dany Sanz. V současnosti se jedná o kultovní značku, která je určena i náročným klientům. Značku používají jak profesionální maskéři, celebrity a modelky tak i široká veřejnost. Značka nyní šíří své barvy, filozofii a vzdělávání do více jak 45 zemí.

Oficiální popis produktu:
Celý název: Make Up For Ever Pro Light Fusion 
Pro Light Fusion je rozjasňovač nové generace. Odhaluje přirozenou dokonalost pleti modelováním obličeje pomocí světla. 
Pleť je zářivá, obličej je zvýrazněný přirozeným nepostřehnutelným závojem. 

Pro Light Fusion idealizuje pleť pro dosažení rozjasněného vzhledu. 

Co slibuje:
nová generace rozjasňujících přípravků
- ideální na strobing a modelaci obličeje pomocí světla
- nevytváří pudrový efekt na pleti
- pro sametovou a perfektně zářící pleť


Balení:
Tento produkt je v krásném elegantním, jednoduchém černo-bílém balení, které se mi moc líbí a přiznám se, že když jsem ho poprvé viděla udělal na mě velký dojem. Líbí se mi jakoby "zdobení" vlnkového typu produktu uvnitř. Dále se uvnitř nachází zrcátko, což je super a výhodou. Jediné co se mi stalo, že už mi malinko prasklo (poškrábalo se) celkem za krátkou dobu co ho mám ale to už tak bohužel bývá, jsem hold šikovná :D. Hmotnost produktu je 9 gramů. Balení je fakt velké, troufám si říct, že i já která používá každý den rozjasňovač budu mít problém s jeho spotřebováním.

Cena:
Jak už jsem psala, nemá zrovna nejnižší cenu. V Sephoře jsem ho koupila za 1190 Kč.


Konzistence a vůně:
Odstín mám 01 Golden Pink. Zakoupit se však dá i odstín 02 Golden. Odstín jsem si schválně vybrala více růžový, protože jsem celkově světlejší typ a mám růžovější rozjasňovače raději, než ve zlatavém odstínu. Ovšem zlatavý odstín vypadá moc pěkně na opálené pokožce. Konzistence je klasicky práškového zapečeného typu. Já mám tyhle zapečené produkty moc ráda. Vůně bych řekla, že nejde ani nějak cítit, nějakou parfemaci to v sobě určitě má ale já ji nějak necítím, takže mi nijak nevadí. 

Pigmentace a výdrž:
Jeho pigmentaci hodnotím velice kladně, protože je fakt dobrá. Hodně jsem se toho bála, zda si nekoupím za takovou celkem vysokou cenu "šmejd" ale nakonec jsem byla mile překvapena. Výdrž samozřejmě závisí na tom, jak moc se potíte apod. u mě s výdrží obstál skvěle. Vydrží mi i v těchto letních dnech klidně celý den.


Závěrečné hodnocení + moje poznatky:
Tohle je můj první produkt od této značky, který byl neplánovaný ale nakonec mě k němu tak nějak "přemluvila" paní prodavačka v Sephoře, za což jsem moc ráda. Poznala jsem alespoň tuhle značku a ráda v budoucnu vyzkouším i jiné jejich produkty. Rozjasňovač vám všem doporučuji, pokud vám teda nevadí jeho vyšší cena ale přesvědčil mě, že za tu investici stojí. 

Používáte rozjasňovače?
Znáte značku Make Up For Ever?

You Might Also Like

15 commments

  1. Rozjasňovače nepoužívám. Stojí sice dost, ale vypadá hezky.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super sice cena už tak super není :D ale i tak za to stojí :)

      Vymazat
  2. Miluju rozjasňovače a zkus od teto značky primer :) je skvělej ☺️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tip kouknu se po něm. Mě právě moc primeru jen tak nevyhovuje ale jestli by byl alespoň primer tak z poloviny dobrý jako tento rozjasňovač, tak by to bylo super :).

      Vymazat
  3. Aaaach škoda, že tú Sephoru nemáme na Slovensku :( (alebo sa mýlim? :D ale snáď nie)...značku nepoznám a rozjasňovač zaatiaľ nepoužívam, no už dlho si chcem nejaký kúpiť tak aj práve teraz striehnem v recenziách na dobré odporúčania :) Tento ma tiež zaujal ale odradila ma jeho cena :( Potrebujem nejaký kompromis :D

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já teda vůbec nevím jestli na Slovensku se Sephora nachází ale kdyžtak určitě jde použít jejich internetová stránka a snad i dovoz na Slovensko :). No ta cena je opravdu vysoká na rozjasňovač.. jestli mohu doporučit, tak není špatný tekutý rozjasňovač od Nyxu Born to Glow Liquid Illuminator. Pokud ti teda nevadí tekuté rozjasňovače ale s tímto se fakt fajn pracuje a efekt skvělý :).

      Vymazat
  4. Já jsem do rozjasňovačů blázen, vypadá fakt skvěle, jen škoda té vyšší ceny :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá moc hezky :) já jsem zatím věrná rozjasňovači od Catrice, který mám hodně ráda a zatím mi vyhovuje :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Catrice jsem ještě rozjasňovač neměla :).

      Vymazat
  6. Značku znám, ale nic od ní nemám a rozjasňovače používám, moc se mi líbí,:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Recenze super. :-) Ja mam spadeno na diamantovy highlighter od Too Faced. Tusim ze 1090,- jinak za mne, MUFE je hodne dobra kosmetika 👍🏻

    OdpovědětVymazat
  8. They seem like quality products, thanks for sharing!
    Regards.
    Neverpayful.com
    Dealswithin.com

    OdpovědětVymazat