Recenze | Yves Rocher Sensitive Végétal hydratační denní zklidňující péče

Ahoj holky! :) Přeji vám krásný pondělní den. Oficiálně nám začalo léto a prázdniny. Taky jste se tak nemohli dočkat jako já? Píšu vám ...

Ahoj holky! :)

Přeji vám krásný pondělní den. Oficiálně nám začalo léto a prázdniny. Taky jste se tak nemohli dočkat jako já? Píšu vám až po pěti dnech, měla jsem celkem nabitý víkend ale jsem tady a to hned se slibovanou recenzí, na denní zklidňující péči od Yves Rocher, kterou jste mohli vidět v předešlém článku.



Nejspíše každá z vás značku Yves Rocher zná ale přece jenom, pokud by pro některou z vás tato značka byla novinkou, tak ať se s ní můžete malinko seznámit bych o ní ráda něco napsala.

Značka Yves Rocher patří mezi francouzské značky, protože ji založil v roce 1958 francouzský podnikatel Yves Rocher. Tento pán věřil v kosmetiku založenou na rostlinné bázi, která by zpřístupňovala krásu všem ženám. Firma se prezentuje tím, že aktivně chrání životní prostředí. 

Já osobně, mám výrobky od této kosmetické značky moc ráda. Většina výrobků, které jsem kdy vyzkoušela mi seděli. Neprojevila se žádná alergická reakce apod. 

Oficiální popis hydratační denní zklidňující péče:
Hydratuje a regeneruje citlivou pleť.
Jemný krém napomáhá rychle zklidnit pokožku obličeje a dodává jí svěžest. Pleť zůstává po aplikaci hydratovaná a regenerovaná. Hydratační péče Sensitive Végétal snižuje podráždění pleti. Je vhodná pro citlivý typ pleti.

Složení:
Dermatologicky a alergologicky testováno. Bez konzervačních látek, vůně, alkoholu, barviv, minerálních olejů a parabenů.
Více než 89 % složení je přírodního původu.

Co slibuje:
Účinek:
- poskytuje úlevu citlivé pleti
- dodává pocit regenerace a vyživení
- posiluje ochrannou bariéru
Výsledek:
- osvěžení a hydratace pleti
- zklidněná pokožka obličeje a krku
- zmírnění zánětlivých reakcí


Balení:
Já vlastním miniaturku, kterou jsem dostala k nějakému nákupu jako dárek a má hmotnost 10 ml. Normálně ale tento produkt zakoupíte ve velikosti 50 ml. Myslím si, že produkt má pěkné jednoduché balení, jako snad každý výrobek od této značky. 

Cena:
Na oficiálních stránkách Yves Rocher, ho najdete za 399 Kč. 


Konzistence a vůně:
Krém je bílé barvy a jeho konzistence je bych řekla super. Hezky se s ním pracuje, krásně se roztírá protože je opravdu lehounký a co asi nejvíce na něm oceňuji, že se rychle do pleťi vstřebává. Nejste po něm ulepeni a mastní, což už se mi hodněkrát u krémů stalo a není to zrovna něco, co bych já vyhledávála.
Mohu potvrdit, že krém je bez parfemace, já to mám u krémů na pleť moc ráda. Je to asi tím, že občas je moje pleť dost citlivá a kolikrát se stane, že když je přípravek moc parfémovaný a já si ho dám na pleť, tak celá zčervenám a už je problém. 

Použití:
Přípravek je určený k dennímu použití, takže jsem ho teď poslední dobou každé ráno používala. Po každé jsem si nanesela do dlaně kapičku krému a jemnými krouživými pohyby jsem si krém vtírala do pleťi. Tím, že se s ním opravdu pěkně pracuje, tak to jde hladce.


Moje poznatky:
Z této fotky můžete poznat, že krém je fakt lehké konzistence a pokud ho rozetřete, tak se krásně a rychle zapracuje a není ho ani vidno. 
Pro mě byla tato denní péče opět velkým překvapením. Co slibuje to plní. Moje pleť často bývala suchá ale po mém delším používání jsem spozorovala, že pleť je hydratovaná a vyživená, na dotek hladká a příjemná. Neprojevila se mi žádná alergická reakce či podráždění a to je ta jedna z nejdůležitějších věcí, kterou od těchto přípravků asi každá čekáme.


Plusy:
+ Příjemná a lehká konzistence se kterou se dobře pracuje
+ Bez parfemace 
+ Nedráždí pleť
+ Hydratuje a vyživuje

Mínusy:
Nenašla jsem možná jen pro někoho malinko vyšší cena.

Hodnocení: 5/5

Produkt můžu vřele doporučit myslím si, že značka Yves Rocher je pro takové typy produktů jako dělaná. Krém bych si klidně a s radostí koupila ve velkém balení ale jeho cena není opravdu nejnižší. Zjistila jsem dokonce, že ze stejné řady si můžete zakoupit i úplně stejný krém, akorát proti červeným skvrnám.

Znáte značku Yves Rocher?
Jaký je váš nejoblíbenější produkt od této značky?

You Might Also Like

27 commments

  1. S kosmetikou Yves Rocher nemám v podstatě téměř žádné zkušenosti :-) Musím ji víc prozkoumat :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Značku Yves Rocher mám veľmi rada, z ich pleťovej starostlivosti som vyskúšala len niekoľko produktov, no pleťový krém určený na zmiešanú pleť mi po nejakej dobe prestal vyhovovať, tak aspoň že s týmto krémom si spokojná :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasné, tak každý máme jinou pleť a každému sedí něco jiného :)

      Vymazat
  3. já mám Yves Rocher taky moc ráda a milovala jsem jejich odličovací ubrousky a oni mi je zrušili, což mi přijde velká škoda :(

    OdpovědětVymazat
  4. Značku znám, ale ještě jsem od nich nic nevyzkoušela, nejsem moc typ na kosmetiku :) Produkt ale vypadá dobře a kvalitně, což se cenní! Ale jak sama píšeš, cena není zrovna nic moc. Ale za kvalitu si člověk prostě většinou připlatí :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda ale na druhou stranu, né vše drahé je dobré :)

      Vymazat
  5. Od Yves Rocher jsem ještě nic nezkoušela, ale ráda bych to napravila :)

    ELIS MINAROVÁ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě tahle značka stojí za vyzkoušení :)

      Vymazat
  6. Tu značku mám ráda.
    Potřebuju krémy, co fakt ultra hydratují, takže jsem na ně hodně opatrná! :D

    Dokonalý tabu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky to mám tak stejné a docela se vždycky bojím, když zkouším nějaký nový :D :)

      Vymazat
  7. Já mám od této značky nejvíce ráda sprchové gely. Tento krém jsem měla v normálním balení a taky jsem byla velmi spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že jsi byla také spokojená :)

      Vymazat
  8. YR je moje nejoblíbenější znacka pečující kosmetiky. Nedám na ni dopustit. Ještě jsem nenarazila na nic, co by byl průser. Všechno je super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máme stejné, taky jsem zatím na žádný takový výrobek nenarazila :).

      Vymazat
  9. Yves Rocher je moje srdcovka. Nejraději mám jejich sprchové gely, hlavně kokosový a kávový :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  10. Super recenze! Mrknu se na něj ☺️

    OdpovědětVymazat
  11. Značku YR mám veľmi rada. Momentálne používam dosť ich produktov na starostlivosť o pleť. Zatiaľ ma od nich nič nesklamalo :-)

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  12. I love this brand! It is very useful & amazing, kisses:)
    Ulta Coupons

    OdpovědětVymazat
  13. Přesně vím o čem píšeš, tento krém jsem měla také a měla jsem ho moc ráda:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat